Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10, 48000 Koprivnica
nazovite
Telefon: 048 655 110, Fax: 048 655 102
pisite
E-mail: info@zzjz-kkz.hr
sjena

Novosti

Poziv na javnu tribinu u Križevcima - Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

Poziv na javnu tribinu u Križevcima


Pozivamo sve zainteresirane građane na javnu tribinu pod nazivom "Ovisite o sebi, ne o psihoaktivnim tvarima"  koja će se održati 7. rujna 2023. godine (četvrtak) s početkom u 18.00 sati u prostorijama Križevačkog poduzetničkog centra (kino dvorana) grada Križevaca.


Predavanje će održati prof. dr. sc. Zoran Zoričić, dr. med., psihijatar adiktolog KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu koji će predstaviti svoje bogato iskustvo u radu s ovisnostima te kako prepoznati problem i potražiti pomoć.


Ulaz na javnu tribinu je slobodan.


Provedba javne tribine organizira se u sklopu projekta "Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih" Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i partnera Kluba liječenih alkoholičara "Centar". Projekt je financiran od strane Ministarstva zdravstva.


Objavljeno: 5.9.2023.
Usluge

Cijepljenje Sanitarne iskaznice Zdravstveni odgoj osoba Upute za uzimanje mikrobioloških uzoraka HACCP Ispitivanje zdravstvene ispravnosti Centar za zaštitu mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti Savjetovališta Nacionalni programi ranog otkrivanja raka

Posljednje novosti


Peludna prognoza
15. tra '24.
SVE NOVOSTI