Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10, 48000 Koprivnica
nazovite
Telefon: 048 655 110, Fax: 048 655 102
pisite
E-mail: info@zzjz-kkz.hr
sjena

Novosti

Održan sastanak županijskog Stožera civilne zaštite na temu analize vode iz jezera Šoderice - Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

Održan sastanak županijskog Stožera civilne zaštite na temu analize vode iz jezera Šoderice


Načelnik Stožera civilne zaštite KKŽ Ratimir Ljubić danas je održao sastanak užeg sastava županijskog Stožera kojemu su prisustvovali ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo KKŽ Draženka Vadla, zapovjednik Vatrogasne zajednice KKŽ Zvonimir Habijan i voditelj Službe civilne zaštite Koprivnica Miroslav Blažotić.

Ravnateljica Vadla je izvijestila kako je županijski Zavod za javno zdravstvo proveo uzorkovanje vode na području Šoderice na pet lokacija gdje je najveća frekvencija ljudi – kod Ribičkog doma, objekta Tomislav, dječje plaže ispred objekta Šoderica, Podravkinog odmarališta i plaže Lazine. Analize na ovih pet lokacija na Šoderici, kao i na drugim kupalištima, Zavod redovno provodi u sklopu svog djelokruga rada, a analiziraju se mikrobiološki parametri (Escherichia coli i crijevni enterokoki) te fizikalno-kemijski parametri, sve sukladno Uredbi o standardu kakvoće voda i  Uredbi o kakvoći voda za kupanje.

Rezultati analize su uredni, odnosno u granicama normale u usporedbi s prijašnjim mjesecima i godinama, kao i u usporedbi s drugim kupalištima na području Koprivničko-križevačke županije.


 


Stožer civilne zaštite KKŽ


Objavljeno: 29.8.2023.


Usluge

Cijepljenje Sanitarne iskaznice Zdravstveni odgoj osoba Upute za uzimanje mikrobioloških uzoraka HACCP Ispitivanje zdravstvene ispravnosti Centar za zaštitu mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti Savjetovališta Nacionalni programi ranog otkrivanja raka

Posljednje novosti


Peludna prognoza
22. srp '24.
SVE NOVOSTI