Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10, 48000 Koprivnica
nazovite
Telefon: 048 655 110, Fax: 048 655 102
pisite
E-mail: info@zzjz-kkz.hr
sjena

Novosti

SUSTAV PRIJAVLJIVANJA GRAĐANA NA CIJEPLJENJE PROTIV COVID-19 - Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

SUSTAV PRIJAVLJIVANJA GRAĐANA NA CIJEPLJENJE PROTIV COVID-19
U ponedjeljak 1. ožujka 2021. pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja građana zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID-19.Osim prijavama svojim liječnicima obiteljske medicine, građanima je dostupna prijava preko internetske stranice:cijepise.zdravlje.hrZa one koji se iz različitih razloga ne mogu sami prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u pozivnom centru: 0800 0011Dodatno smo omogućili da na sljedećem broju telefona djelatnici ovog zavoda za javno zdravstvo ispune prijavu na internetskoj stranici umjesto Vas:091 4568 799 od 8 do 20 sati.


Prije nego što nas nazovete, molimo pripremite ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, njen OIB (ili MBO) i datum rođenja. Na ovom broju telefona postoji mogućnost da strani državljani koji žive u našoj županiji iskažu interes za cijepljenje.Građanima preporučujemo da se prijave preko svojih liječnika obiteljske medicine, koji će potvrditi njihovo zdravstveno stanje i odrediti prioritetno mjesto na listi cijepljenja.Dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici Ministarstva zdravstva (https://zdravlje.gov.hr/)  i na internatskoj stranici Hrvatskog zavod za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/)   


 


  


 
Objavljeno: 1.3.2021.
Usluge

Cijepljenje Sanitarne iskaznice Zdravstveni odgoj osoba Upute za uzimanje mikrobioloških uzoraka HACCP Ispitivanje zdravstvene ispravnosti Centar za zaštitu mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti Savjetovališta Nacionalni programi ranog otkrivanja raka

Posljednje novosti


Peludna prognoza
15. tra '21.
SVE NOVOSTI