Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Trg Tomislava dr. Bardeka 10/10, 48000 Koprivnica
nazovite
Telefon: 048 655 110, Fax: 048 655 102
pisite
E-mail: info@zzjz-kkz.hr
sjena

Novosti

Sastanak s koordinatorima projekta "Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih" - Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

Sastanak s koordinatorima projekta "Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih"


U prostorima Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dana 1.9.2023. održan je koordinacijski sastanak sudionika na projektu "Trening životnih vještina za prevenciju ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama kod djece i mladih". Sastanku su prisustvovali ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dr.sc. Draženke Vadla, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije uključeni u projekt te koordinatori 17 škola uključenih u projekt. Nazočnima se prva obratila dr.med. Maja Blažeković koja je govorila o nadolazećim planiranim aktivnostima. Zatim se obratila ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije dr.sc. Draženka Vadla i još jednom svima zahvalila na uključivanju u projekt s naglaskom da se nada da je ovo samo početak uključivanja "Treninga životnih vještina" u rad s učenicima te da će se i sljedeće školske godine nastaviti u drugim razredima koji su predviđeni spomenutim preventivnim programom. Zaželjela im je sretnu i uspješnu novu 2023./24. školsku godinu.


Po završetku sastanka koordinatorima su podijeljeni svi potrebni materijali koji su tiskani u sklopu projekta za rad s učenicima u školama.


Objavljeno: 5.9.2023.


Usluge

Cijepljenje Sanitarne iskaznice Zdravstveni odgoj osoba Upute za uzimanje mikrobioloških uzoraka HACCP Ispitivanje zdravstvene ispravnosti Centar za zaštitu mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti Savjetovališta Nacionalni programi ranog otkrivanja raka

Posljednje novosti


Peludna prognoza
25. ruj '23.
SVE NOVOSTI