Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

mailinfo@zzjz-kkz.hrtel+385 48 655 110

Novosti


Budite i vi dio projekta “Živjeti zdravo”

19.10.2017. 11:03:14

Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Gradom Koprivnicom i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo provodi aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“. Dana 20. listopada 2017. godine (petak) od 12,00 do 14,00 sati provest će se dvije aktivnosti i to „Hodajmo do zdravlja“ i „Volonteri u parku“.

Aktivnost „Hodajmo do zdravlja“ namijenjena je građanima svih dobnih skupina. Okupljanje sudionika bit će na Zrinskom trgu od 12.00 sati do 12.15 sati kada kreće šetnja stazom i to od Zrinskog trga kroz Trg bana Josipa Jelačića, Trg dr. Tomislava Bardeka, Ulicu Braća Radić, Sajmišnu ulicu, Oružansku ulicu, Reberinsku ulicu, Ulicu Matije Gupca, Školsku ulicu, ulicu Đure Estera do gradskog parka. U gradskom parku će učenici Srednje škole Koprivnica, smjer medicinska sestra/tehničar sudionicima mjeriti krvni tlak. Svi ćemo se moći priključiti i vježbanju pod vodstvom mladih fizioterapeuta.

Aktivnost „Volonteri u parku“ prije svega namijenjena je djeci, ali i odraslima. Okupljanje je planirano na Zrinskom trgu od 12.00 sati do 12.15 sati kada će naši najmlađi sudionici krenuti u gradski park gdje će ih dočekati volonteri i to treneri Bazena „Cerine“, učenici Srednje škole Koprivnica – smjera fizioterapeuti i voditelji Društva naša djeca koji će za njih pripremiti razne igre i vježbe.

Pozivamo vas da zajedno provodimo aktivnosti u sklopu projekta „Živjeti zdravo“.